ZOMER OP DE OOSTZEE  
 

Al jaren lang bevaren we gedurende de zomermaanden de Oostzee. De vertrekhaven is Kiel-Holtenau, de bestemming is Denemarken of de Duitse kust, zeilend op de Grote Belt, de kleine Belt en de Sont.

Met wie?
U huurt het gehele schip en bepaalt zelf wie er mee gaat. U kunt een groep samenstellen uit uw vriendenkring, gaan zeilen met collega's, of gewoon met de sportclub of de familie. De reisduur kunt U zelf bepalen. Weekenden, vijf-daagse tochten, twee weken, drie weken, alles is mogelijk. Bij reizen van twee weken of langer kan ook de Zweedse en Noorse kust worden bereikt.

  landkaart oostzee
 

 

Aan boord en aan de wal.
In de beschutting van de talloze eilanden, blijft het leven aan boord aangenaam en comfortabel. Aan het eind van de dag wordt aangelegd in een haven of geankerd bij een strand en kunt U van boord om de omgeving te verkennen.
Voor de sportieve zeilers, of gewoon omdat het leuk is om eens mee te maken, kan ook worden gekozen voor wat ruimer vaarwater.

...en verder
Raadpleeg voor boekingen of informatie Europe Sailing per brief, fax, E-mail of telefoon. U vindt nummers en adressen in het Contactvenster. De details over transfers en reservering vindt U bij prijzen en info

  terug naar boven
  © 2002    WBMNDRDD